blocks_image_13_1
DSC_0039bew

Iedereen die onze poezen thuis reeds is komen bezoeken weet dat wij ook 2 Blauwe Britten in huis hebben en deze twee schatten verdienen ook een plaatsje op onze website, vandaar deze aparte rubriek enkel aan hen besteed. Mijn allereerste Brit was een Blauwe Brit, namelijk onze Rosita. De band die ik heb met Rosita is uniek, ik denk dat je eerste Brit je toch wel een apart gevoel blijft geven.

We hebben met Rosita ook ons allereerste nestje zelf gekweekt, en dankzij de goede hulp van Sonja en Jurgen hebben wij een prachtige dochter van Rosita kunnen houden en dat is Midnight Von Prado Rei geworden. Wat zijn onze toekomstplannen met onze Blauwe Britten? Wanneer de tijd rijp is, zullen we trachten met Midnight een mooie bloedlijn verder te zetten maar dit heeft geen haast.

Rosita Van Exelcior (nest: 15/08/2001)

Rosita van exelcior


Kleur: Blauw
Onze malse blauwe Brit Rosita is onze allereerste Britse korthaar. Zij geniet van een echt luilekkerleventje tussen de andere britten. Ze slaapt hele dagen op haar persoonlijk kussentje, en als het maar even kan ligt ze bij het bazinnetje op schoot.

Vader: World Champion Eusebius II Von Nednil
Moeder: Orghandi de la petite Merveille

Stamboom

Midnight Von Prado Rei (nest:12/02/2005)

Midnight Von Prado Rei


Kleur: Blauw
Midnight is een beetje afstandelijker dan de andere Britten. Toch heeft ze een lief en zacht karakter. Ze heeft een mooie blauwe kleur en prachtige koperkleurige ogen. Als het een keertje past, zullen we in 2008 voor haar een mooie blauwe kater zoeken.

Vader: Casper Van M&M
Moeder: Rosita van Excelsior

Stamboom

Klik op bovenstaande knoppen om meer te weten te komen over onze Blauwe Britten